Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

 Administratorem danych osobowych Kupującego, które zostały przekazane Sprzedawcy dobrowolnie w ramach realizacji zamówień złożonych w sklepie internetowym pastransportowy.pl jest firma MASTER s.c, NIP1132631672, REGON 140685469, z siedzibą w 07-200 Wyszków, ul. Serocka 13 .

 Dane osobowe przekazane przez Kupującego pod czas składania zamówienia w sklepie pastransportowy.pl przetwarzane są jedynie w celu realizacji i obsługi Zamówienia. Administrator prowadzi operacje przetwarzania danych osobowych jedynie niezbędnych do realizacji Zamówienia, takich jak dane indentyfikacyjne, dane adresowe oraz dane kontaktowe.  Dostęp do tych danych osobowych mają jedynie upoważnieni pracownicy sklepu. Administrator chroni przekazane mu dane osobowe oraz dokłada wszelkich starań w celu zabezpieczenia ich przed nieuprawnionym dostępem lub wykorzystaniem. Administrator nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów innym osobom lub instytucjom, za wyjątkiem osób oraz firm uczestniczących w realizacji zamówienia: transportu, reklamacji i t.p .

 Podstawą przetwarzania danych osobowych jest art. 6, ust. 1 lit. B-c Rozporządzenia.

 Kupujący, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, ma prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz usunięcia. W tym celu trzeba skontaktować się z Administratorem.

 Dane osobowe Kupującego nie będą przekazywane do Państw trzecich.

POLITYKA „COOKIES”

 Przy korzystaniu z niektórych funkcji sklepu internetowego pastransportowy.pl mogą być wykorzystywane tak zwane pliki "cookies", które podczas korzystania przez Klientów ze Sklepu internetowego, są zapisywane przez serwer Sprzedawcy na dysku twardym urządzenia końcowego Klienta. Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwisy internetowe, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty. Poziom ochrony przed Cookies ustawia się w każdej przeglądarce, aż do całkowitego blokowania plików Cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje, np. zalogowanie się na konto pocztowe. Każdy Klient może wyłączyć pliki „cookies” w przeglądarce internetowej swojego urządzenia.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl